Tots els pobles
Notícies d'empresa

Inici> Notícies > Notícies d'empresa

MKE Centrifuge DL-5M i CVR-80B aconsegueixen reconeixement al Centre Provincial de Sang de Zhenjiang

Hora de publicació: 2023-12-21 Vist: 58

Estem orgullosos que la MKE Centrifuge DL-5M i CVR-80B hagin rebut elogis i ara s'utilitzin activament al Centre Provincial de Sang de Zhenjiang.

Característiques principals de DL-5M i CVR-80B:

● Tracció directa amb motor de freqüència variable: assegurant un rendiment òptim i una eficiència energètica.

● Sistema de refrigeració ecològic altament eficient: minimitza l'impacte ambiental amb un control de temperatura de precisió.

● Amortiment de sis nivells per a una centrifugació òptima: aconseguint el cim de l'eficàcia de la centrifugació amb una absorció de cops avançada.

● Amb una impressionant pantalla tàctil de 7 polzades, la centrífuga refrigerada de baixa velocitat DL-5M té una capacitat de fins a 168 tubs de sang alhora, pot augmentar significativament el rendiment i l'eficiència en el processament de la sang.

MKE Centrifuge té l'honor de contribuir a la missió del Centre Provincial de Sang de Zhenjiang. Ens dediquem a oferir centrífugues de primer nivell i d'alta precisió per a centres de sang, garantint els estàndards de qualitat més alts.

Sobre MKE Centrifuge:

Fundada el 2015, MKE és un fabricant professional de centrífugues, que atén diverses indústries com ara laboratoris, hospitals, medicina, ciències de la vida, ciències agrícoles i instituts de recerca. La nostra àmplia gamma de productes inclou centrífugues d'alta velocitat,centrífugues de baixa velocitat,centrífugues del banc de sang,centrífugues refrigerades, centrífugues refrigerades de gran capacitat, i Centrífugues PRP, Etc

Aprofitant la nostra riquesa d'experiència en fabricació i la força del nostre equip d'R + D dedicat, MKE ha aconseguit fites importants en el desenvolupament de centrífugues per a la investigació experimental.

Per a consultes sobre centrífugues, poseu-vos en contacte [protegit per correu electrònic].

Categories populars

0
Cistella de consulta
    La vostra cistella de consulta està buida