Tots els pobles
Notícies d'empresa

Inici> Notícies > Notícies d'empresa

MKE Centrifuge Excels a l'exposició ZDRAVOOKHRANENIYE Healthcare a Rússia

Hora de publicació: 2023-11-23 Vist: 37

MKE Centrifuge està encantada d'anunciar que assistirem al Rússia Exposició de salut (ZDRAVOOKHRANENIYE) a Moscou del 4 al 8 de desembre de 2023.

ZDRAVOOKHRANENIYE és l'exposició mèdica i sanitària més gran de Rússia i la regió de la CEI. L'exposició atrau més de 30,000 visitants de més de 100 països. És una gran oportunitat per a MKE Centrifuge de mostrar els nostres productes i tecnologies més recents als clients potencials de Rússia i la regió circumdant.

MKE Centrifuge Excels a l'exposició ZDRAVOOKHRANENIYE Healthcare a Rússia

A l'exposició, MKE Centrifuge mostrarà la nostra gamma completa de centrífugues, que inclouen:

● Centrífugues de laboratori per a aplicacions universitàries, clíniques i de recerca

● Centrífugues refrigerades per a una varietat d'aplicacions, incloent processament d'aliments, laboratoris industrials, clíniques veterinàries, farmacèutica, etc.

● Centrífugues mèdiques per a la separació de sang, cultiu cel·lular i altres aplicacions mèdiques.

● Mesclador Vortex d'alta velocitat multifuncional per a l'aplicació ràpida de substàncies líquides, líquids-sòlids i en pols.

MKE Centrifuge es compromet a oferir als nostres clients centrífugues i serveis de la més alta qualitat. Estem segurs que els nostres productes i tecnologies satisfan les necessitats dels nostres clients a Rússia i la regió circumdant.

Et convidem a visitar el nostre estand a FE133 per conèixer més sobre els nostres productes i serveis. Us esperem allà!

Sobre MKE Centrifuge

MKE Centrifuge és un fabricant líder de centrífugues per a laboratori, tractament mèdic, banc de sang, ciències de la vida, biotecnologia, farmacèutic i altres sectors.

Amb seu a Changsha, Xina, la fàbrica funciona sota les normes ISO 90001 i ISO 13485 i ha superat la inspecció de fàbrica de SGS i Intertek. Tots els productes tenen la certificació CE i homologats com a dispositius mèdics de classe ll (lVD), i totes les etapes de fabricació des del disseny fins al producte final estan constantment sotmeses al control més estricte.

Ens comprometem a oferir als nostres clients centrífugues i serveis de la més alta qualitat. Els nostres productes estan dissenyats per satisfer les necessitats dels nostres clients en una varietat d'indústries, com ara la sanitat, el processament d'aliments, el tractament d'aigua i la gestió de residus.

Categories populars

0
Cistella de consulta
    La vostra cistella de consulta està buida