Tots els pobles
Notícies d'empresa

Inici> Notícies > Notícies d'empresa

La centrífuga MKE deixa empremta a l'Exposició Sanitària de Moscou (ZDRAVOOKHRANENIYE)

Hora de publicació: 2023-12-11 Vist: 50

MKE Centrifuge, un innovador líder en tecnologia de centrífuga de laboratori, va mostrar els seus productes i solucions d'avantguarda a la prestigiosa Exposició Sanitària de Moscou, ZDRAVOOKHRANENIYE. L'esdeveniment, conegut per reunir líders i innovadors del sector sanitari, va proporcionar una plataforma excepcional perquè MKE destaqués els seus màquines centrífugues avançades per a laboratoris mèdics.

图片 1

Durant l'exposició, MKE Centrifuge va donar la benvinguda a nombrosos clients i professionals del sector al seu estand, on van tenir l'oportunitat d'explorar les últimes innovacions en centrífugues. Els visitants estaven ansiosos per conèixer les diverses aplicacions, característiques tècniques i el rendiment incomparable dels sistemes de centrífuga de MKE.

Es van produir discussions atractives i interaccions fructíferes a mesura que els clients van mostrar un gran interès per entendre com les centrífugues de MKE podrien elevar els seus processos de recerca, diagnòstic i laboratori. Molts van expressar entusiasme per les possibles col·laboracions i associacions, reconeixent la fiabilitat i l'eficiència que ofereix la tecnologia MKE Centrifuge.

L'espectacle va ser un moment clau per a MKE, ja que va permetre a MKE entendre millor els requisits de la tecnologia de centrífuga a la indústria del laboratori mèdic. La resposta entusiasta dels assistents va subratllar la confiança i el reconeixement que s'ha guanyat el compromís de MKE per centrar la innovació i l'excel·lència.

"Estem encantats per la recepció i el compromís positius que hem rebut a ZDRAVOOKHRANENIYE", va expressar la Sra. Shirley de MKE Centrifuge. "L'oportunitat de connectar amb líders de la indústria i mostrar els nostres avenços ha estat inestimable. Estem entusiasmats amb les possibles col·laboracions i l'impacte que la nostra tecnologia pot tenir per avançar en la salut i la investigació". Quan l'exposició s'acabava, MKE Centrifuge va reflexionar sobre les interaccions reeixides i esperava impulsar les seves associacions, impulsar la innovació i continuar revolucionant la tecnologia de centrifugació per millorar la salut i els esforços científics.

MKE s'especialitza en tot tipus de centrífugues, incloent:Centrífuga de sang,Centrífuga refrigerada,Centrífuga d'alta velocitat,Centrífuga de baixa velocitat,Centrífuga de taula, mesclador de votex, incubadora, etc.

Donem la benvinguda als distribuïdors i socis per parlar de personalització i cooperació, els nostres tècnics professionals i personal de producció amb més de 20 anys d'experiència en la indústria poden satisfer les vostres necessitats per a una varietat de centrífuga de laboratori mèdic.

Categories populars

0
Cistella de consulta
    La vostra cistella de consulta està buida